maanantai 22. elokuuta 2016

Ekat tippumiset yli vuoteen
Tänään lähdettiin Elisan kanssa tallille aikalailla heti koulun jälkeen. Sää oli sateinen ja oli tarkoitus mennä ilman satulaa Pojalla. Haettiin Poika laitumelta ja laitettiin se tallissa kuntoon. Elisa punttasi mut kyytiin tallin pihassa. Käveltiin kentälle ja mentiin ensin alkukäynnit, jonka jälkeen otettiin pari kertaa puomit molempiin suuntiin. Meni ihan ok, itsellä toki vähän tasapaino heittelee. 
Puomien jälkeen alettiin ottaa väistöjä ensin oikeaan suuntaan. Kun oltiin saatu ihan ok pätkä siihen suuntaan, vaihdettiin toiseen kierrokseen. Ekalla kertaa meni vähän miten sattuu ja seuraavalla yrittämällä Poika tekikin nopean U-käännöksen ja pyrähti pari askelta eteenpäin. Kun Poika pysähtyi, tajusin roikkuvani ihan sen kyljellä, enkä sitten saanut enää otetta mistään, joten tipuin maahan selälleni. Ilmat meni pihalle, mutta ei sen pahempaa. Nousin takaisin selkään ja saatiin hyvä väistöpätkä. Ravasin ja kävelin hetken, kunnes alettiin laukkaamaan. Toinen tippuminen, ekasta ei tullut kuvia

Koitettiin ensin oikeaan suuntaan, mutta ei saatu laukkaa nousemaan, joten vaihdettiin suuntaa. Vasemmassa pienien pukkihyppelöiden jälkeen laukka nousi. Lopulta oikeassakierroksessa Poika hypähti ensin vähän vasemmalle, sitten lähti laukkaamaan, joten tasapaino petti ja tipuin aidan puolelle. Sattui jalkaan ja häntäluuhun, joten Elisa tuli auttamaan mut maasta ja auttoi istumaan kentän keskelle. En enää pystynyt menemään takaisin selkään jalan takia, jotem Elisa ratsasti Pojan nopeasti loppuun. 

Nyt vain vasempaan jalkaan sattuu ja vähän selkää, luulen että alkaa jo huomenna paranemaan.

Kuvat c. Elisa

6 kommenttia: